My Writings. My Thoughts.

MInggu II photographer II videographer

On » Tuesday, March 02, 2010 //


Pengalaman memang menyeronokkan apabila tetiba sesuatu yg x dijangka berlaku.. memang kelakar, pelamin boleh terbakar? huh, inilah yang berlaku ketika aku menjalankan sesi photograpy. adehh, menjerit makcik2 apabila nampak api.. aku plak boleh tiup api sambil buat2 xtau jek.. hahaha.. actually api tersebut daripada litar pintas cable lampu yang tetibe overload.. aku pon x tau sangat puncanya... sehinggakan ade mamat bawakan sebaldi air.. hahaha.. memang dasyat malam tu..
Esoknya aku jadi videographer, x ketinggalan camera aku bawa bersama.. memang meriah if buat kt dewan.. yg sedeynyer apabila time acara potong kek. member aku as a photographer utama xda.. yg aku ni sibuk2 ambik video, semua tgk2 aku.. then, aku dengan selambanya mengeluarkan dslr dari beg.. disebabkan member aku xda, aku plak videographer & photographer.. aiseh.. bersilang2 beg aku bawa. macam ninja turtle.. kalau org tengok, mesti diaorang anggap aku org gila.. hahaha..
tp, minggu itu aku dpt lar duit poket sikit.. memang best lau tiap2 minggu macam ni.. tapi, pelajaran tetap diutamankan.. huh, bila lah nk habis study.. :)

6 Response to "MInggu II photographer II videographer"

n a r d indie winkie Says:

member ko tu maksudnya aku ya? mintak ampun dong. aku kebizian sedikit. pompuan yang baju biru tgh duduk tu sape??

n a r d indie winkie Says:

tak nak upload gmbr pelamin terbakar?

nuo vic Says:

ish.. xderlah.. abg shah xder mase tu.. dia leh pg melantak plak.. padahal pengantin nak potong kek..
hehehe.. gambar pelamin tu ade.. tp, aku segan plak nak masukkan.. nanti krang pengantin tgk blog aku.. hahaha

nuo vic Says:

pompuan tu adalah mak andam.. hahaha.. seyes.. mesti ko x percaya.. aku dh brape kali jumpe dia.. umur bru 20thn beb...

n a r d indie winkie Says:

oh..aku rase aku tahu. ain kan? aku dh jumpe dia. dari merah cinta. comel jek. putih gebu.

nuo vic Says:

ahah.. yup.. dak tu muke mcm budak2 skit.. hahahaha..

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

There was an error in this gadget

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

CLICK FOR MORE INFO

MOOD

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket