My Writings. My Thoughts.

lompat.. lompat.. dan melompat lagi....

On » Monday, March 01, 2010 //



Minggu-minggu lepas adalah minggu yang sangat puas + kepenatan.. Disebabkan tempahan yang makin banyak dan untuk melepaskan tension serta juga kepenatan, my team mula lah buat pekara yang agak terlampau..hahahaha.. melompat dari pelamin pengantin macam katak.. agak segan lar tp, memandangkan waktu itu tidak banyak tetamu di kawasan situ, maka episod lompat sikatak lompat pon bermula.. ni semua idea2 yang dikeluarkan oleh sifu.. teruk btol sifu... hahahaha.. Moga-moga minggu yang akan datang dapat ditempuhi dengan suka hati...

4 Response to "lompat.. lompat.. dan melompat lagi...."

n a r d indie winkie Says:

nuar, nasib baik ko tak post gmbr aku yang tak senonoh tu. haha.. abg shah dah delete lom? gmbr yg kat keretapi lama tu smart seh.

nuo vic Says:

gambar tu dh deleted.. tp, yg original ade lg kt abg shah.. aku lupe nk deleted time kt situ jgak.. hahahaha.. nanti leh ambik gambar byk2 kat kereteapi tu dowh.. lau ade outing dgn member bru aku nanti.. hehehe

n a r d indie winkie Says:

member baru? wah. sape tu? aku leh join lagi ke nanti?

nuo vic Says:

yup.. dah photoshoot lain.. aku kenal dari flick and member aku... dai org muar.. slalu gak keluar photoshoot model ramai2 kt muar..

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

There was an error in this gadget

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

CLICK FOR MORE INFO

MOOD

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket