My Writings. My Thoughts.

Macam kArangan sekolah Rendah

On » Monday, February 21, 2011 //




Salam daripada tuan punya blogger... sambil bace ini entry, dgrlah lagu yang aku baru jek terpikat... hahaha.. maybe sedap telinga mendengar.. Setelah sekian lama x berblogging disebabkan sibuk dan kepenatan menghadapi kerja dan juga task.. sekarang barulah ada masa terluang untuk menaip di papan keyboard ini... Baru sahaja selesai test 1 Foundation.. memang agak mencabar minda menjawab.. kalau setakat study sehari, memang menangis berlagu lar x dapat tulis jawapan.. Ini belom lagi masuk Test Design 2 lusa.. memang berdarah mata hendak menelaah nota...

Selama seminggu berbusy dengan photoshoot, assignment dan juga test. lepas ni bertolak ke KL untuk lawatan site building.. mesti meriah...

Tahniah juga kepada nadia kotap yang akan bertunang pada 9.4.2011 dan juga akma karim pada 26.2.2011.. special diskaun untuk korang kerana ambil aku as official photographer.. itu pon kalau aku xde test or ape-ape aktiviti universiti...

Minggu lalu juga berpeluang ke pasir gudang untuk acara festival layang-layang bersama-sama bella & raihan.. dapat juga berjumpa dengan ain ahmad, budak yang x tinggi, berkulit cerah dan bertudung pink.. Jumpa jugak anak buah yang kebetulan join festival itu.. memang best lar kalau 4hari 4 malam berkampung di pasir gudang.. Nasib baik gua pi sehari...

Hari penamaan calon untuk pilihanraya MPP uthm kecoh dengan pembatalan calon yang bertanding.. memang mengejutkan apabila dalam sejarah uthm terjadi... mengikut perspektif logik, terdapat unsur-unsur yang kurang sihat.. manakah tidaknya uthm sedang dikuasai oleh Pro-Mahasiswa.. bercerita mengenai pro-mahasiswa uthm, kemungkinan berulang sejarah apabila pro-mahasiswa mendominasi kerusi MPP di uthm.. itu yang ditakutkan oleh pihak tertentu.. Walaubagaimanapun politik di kampus mesti bersih dan aman.. penyokong penyokong calon mesti bersikap profesional.. dihari pengundian nanti, segalanya akan terjawab... aku hanya sokong kebenaran, lihat dengan mata, nilai dengan akal, tulus dalam hati.. pilih calon yang berpotensi..

Semoga Allah limpahi rahmat dan rezeki kepada umatnya.. dapat lah kita menikmatinya bersama. apa yang kita ketauhi, kita berkongsi.. salam mawaddah. :)

2 Response to "Macam kArangan sekolah Rendah"

lian Says:

salam...lagu ni mmg best...=)

nuovic Says:

thanx.. memang best kalau dpat karaoke.. hahha

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

There was an error in this gadget

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

CLICK FOR MORE INFO

MOOD

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket