My Writings. My Thoughts.

SEHARI SEBELUM CUTI H1N1+ SEMESTER

On » Monday, August 10, 2009 //
Bile diperkatakan tentang cuti H1N1, semua universiti dah ambil cuti sebagai langkah-langkah menangani wabak ni.. x terkecuali uthm sebagai universiti yang ke berapa belas mengambil cuti H1N1.
Setelah berusaha membuat nota n mengulangkaji untuk test 1 pada minggu ni. tetibe dengar khabar uthm akan ditutup pada hari rabu 12 august 2009. hurm.. buat penat den jer bersengkang mata wat nota.. dah lar subjek geology. 80% teory.. mane x tension kepala ni wat nota.
Khabar angin bahawa uthm akan ditutup selepas selesai konvo memang benar.. sebab depa nak selesaikan dulu aktiviti wajib universiti.. apapun TAHNIAH kepada graduan yang telah berkonvo.
Cuti semester memang banyak kerja nak wat.. firstly subjek killer memang lah kene study slalu.. sebab nyer aku xpaham sgt abg MAIL mengajar.. time mengajar + wat lawak.. ketawa + lupe.. satu kesilapan disitu.. hahahaha
salam....
p/s aku x puas hati dgn ajk pertandingan memancing.. result nye aku xtau lagi.. kambing tol...







No Response to "SEHARI SEBELUM CUTI H1N1+ SEMESTER"

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket