My Writings. My Thoughts.

Adobe Photoshop Cook

At » Saturday, February 20, 2010 // 0 Comments »

Adobe Photoshop Cook from Lait Noir on Vimeo.


nice video.. photoshop leh buat macam2 jgak,, hahahaha.. creative

wedding February 2010

At » Monday, February 15, 2010 // 2 Comments »

contoh custom album terbaru ( type vokey)

Inilah bekas tepung tawar untuk majlis berinai dan persandingan.

tetiba muncul nurain dgn sepupu di tepi pintu..

kak junaidah ( pengantin perempuan )

pengantin 2 hari ahad 14 February 2010

pengantin 1 hari sabtu 13 february 2010

sesi outdoor bersama saya


entry kali ni bersama saya untuk majlis perkahwinan 2 pasangan untuk bulan 2. kemalasan melanda untuk mengedit gambar2 mereka... sekadar untuk blog dan para bloggers. sekadar memanaskan badan untuk bulan 2. sesi fotografi berlangsung dalam keadaan panas + deman+batuk+sakit tekak.. tunggu full album dalam beberapa masa lagi.. salam pengantin baru dari saya...

Bengang vs sakit hati

At » Thursday, February 11, 2010 // 0 Comments »
Dah lame agaknya aku x menaip keyboard ini utk post yang terbaru .. setelah penat memerah otak menghadapi test yang datang macam surat layang, sekarang agak rileks ar sebab kerja x banyak..


Bengang aku disebabkan "cakap x serupa bikin' merujuk kepada abg shah, partner photoshoot kitaorg. dari dulu lagi memang x boleh handle. setelah malam tadi bergaduh, baru dia sedar akan kesilapan dia. padahal kesilapan yang senang dihandle. client aku yang lama menunggu custom album dia asyik bertanya. disebabkan aku busy dengan study, so 80% aku seranhkan kerja2 editing kepada abg shah.. aku tau memang dia xda kerja masa tu, so duit pon diertikan telah bayar kepada abg shah utk kerja2 editing.. tetiba dia ckp, dia akan edit skit, yang lain suruh aku edit.. huh, bengang jugak la aku dengar, dah janji aritu nk edit. dah lar aku tension sebab lens kamera ditukar2. rasenya projek aku next time akan cacat skit.. terpaksa aku carik peluang utk kumpul duit beli lens baru dengan bateri.. disebabkan pergaduhan malam tadi, aku ugut xkan join lagi disebabkan perangai dia. so, kalau aku x join, nard( member lagi sorang) jadi mangsa juga. sebab aku yg rekemenkan.. so, tinggal abg shah sorang2 kena handle projek.. so, puas hati aku.. kuasa veto aku dpt menyebabkan dia call aku balik then selesaikan masalah.. memang perangai aku yg agak teliti dalam membuat kerja.. so, weekend ni projek berjalan seperti biasa, so aku dpt rilekskan kepala kt rumah dan settle kan kerja di cyber cafe.. ;)

Promotion 2010

At » Monday, February 01, 2010 // 0 Comments »








di www.ezanmerahcinta.com
promosi untuk tahun baru 2010 oleh kak ezan. so aku terpaksa promote disebabkan satu group dengan abg shah ( sifu tonggang terbalik ).
so , kepada sesiapa yg berminat. boleh click kt website tu.

FIRST PROJECT: mission accomplish

At » Monday, February 01, 2010 // 2 Comments »







Lokasi : Kampung Pangkalan Rama Melaka
Tarikh: 30 Januari 2010 persandingan & oUTdoor

sinopsis ceritera perkahwinan.
aku lah tukang bocorkan rahsia pasangan ni.. hahaha.
sila ikuti kisahnya di sini.
pasangan ni berumur 25 tahun dan 23 tahun. sebaya dengan aku. berjumpa di tempat memandu. pada awalnya si pengantin pompuan nak ambil ujian komputer, so pangantin lelaki ni ngorat disebabkan dia adalah pekerja disitu.. hahaha.. boleh buat cerite Filem ni..
memang happening time keluar photoshoot.. si pengantin pompuan x nak balik rumah.
erk, x nak balik rumah sebab takot kene baling tepung & arang kayu..
so, ade peluang aku untuk photoshoot lama skit.. sampaikan kepala blur2 untuk ingatkan posing.
hahaha.. mungkin sebab kepala ni bercampur dengan ilmu2 kejuruteraan.. mungkin ada benarnya.. diibaratkan minyak bercampur dengan air sirap bandung..
setelah penat photoshoot pengantin, aku jalan2 di melaka, jusco, tesco.. cuci2 mata sambil makan angin.

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

There was an error in this gadget

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

CLICK FOR MORE INFO

MOOD

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket