My Writings. My Thoughts.

Perjalanan KU

On » Monday, December 21, 2009 //

Perjalanan ke N9 bersama pengantin pada hari ahad 20 Disember 2009 memang pengalaman yang best sekali.. satu kereta dengan pengantin. dapat lah aku shoot gambar diaorang sekali.



tiba di persimpangan kampung rumah pengantin lelaki..


adat penduduk di sini memainkan kompang dengan gong. sangat unik..



adat tarian ceper/piring.. memang menarik hati



keluarga belah pengantin lelaki.. sehinggakan jenuh aku menyusun kedudukan..



outdoor pose.





budak ni yg paling menarik perhatianku..



erk.. makan aiskrim lagii..



korang x rase nak jugak ke..



picture candid yang cantek dari adik tu.



ee.. budak kecik tu ade lg.. comey




second picture .. budak tu buat muke comel



grrrrkk.. mioewww



candid picture



candid picture 2



candid picture 3



candid picture 4



candid picture 5
memang geram tgk muke dia.. nak jer picit sampai merah

candid picture 6
semoga aku dpt jumpe dak kecik ni lagi 20 tahun.. huish.. :p

2 Response to "Perjalanan KU"

missiesya Says:

haaha...20 thun akn dtg?kembang perawan r budak cute tu nti..

nuo vic Says:

haish cik mii nie.. tu lar sebabnyer kene tunggu lagi 20 tahun.. hahaha.. mengambil alih tempat cik mii :p

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

There was an error in this gadget

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

CLICK FOR MORE INFO

MOOD

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket