My Writings. My Thoughts.

Perjalanan KU

At » Monday, December 21, 2009 // 2 Comments »

Perjalanan ke N9 bersama pengantin pada hari ahad 20 Disember 2009 memang pengalaman yang best sekali.. satu kereta dengan pengantin. dapat lah aku shoot gambar diaorang sekali.



tiba di persimpangan kampung rumah pengantin lelaki..


adat penduduk di sini memainkan kompang dengan gong. sangat unik..



adat tarian ceper/piring.. memang menarik hati



keluarga belah pengantin lelaki.. sehinggakan jenuh aku menyusun kedudukan..



outdoor pose.





budak ni yg paling menarik perhatianku..



erk.. makan aiskrim lagii..



korang x rase nak jugak ke..



picture candid yang cantek dari adik tu.



ee.. budak kecik tu ade lg.. comey




second picture .. budak tu buat muke comel



grrrrkk.. mioewww



candid picture



candid picture 2



candid picture 3



candid picture 4



candid picture 5
memang geram tgk muke dia.. nak jer picit sampai merah

candid picture 6
semoga aku dpt jumpe dak kecik ni lagi 20 tahun.. huish.. :p

my STYLE 2010

At » Monday, December 21, 2009 // 0 Comments »

my bisness card.. coming soon


ni nak challenging sifu untuk edit photo potrait..

CUTI mengENJOYkan diri

At » Thursday, December 17, 2009 // 4 Comments »










Minggu yang amat enjoy skali dengan kawan2 ku.. setelah penat photoshoot pengantin, Kami mengEnjoykan diri lepak kat BP Mall untuk tgk wayang, maen bowling. krul dan pejah sememangnye senang jer dikalahkan.. hahaha. lau diaorg tgk entry ni, mesti menyesal ajak aku maen bowling.. hahahaha..

Kereta + Ladang kelapa sawit

At » Thursday, December 17, 2009 // 0 Comments »






minggu yang agak busy. ayahku mengajak ku untuk menabur baja di ladang kelapa sawit. biaselah setelah 3-4 bulan benih kelapa sawit ditanam, sudah semestinya kena baja.. bercubaann yang agak bagus kerna menggunakan kereta biasa untuk menaiki bukit dan jalan berlopak.. agak mencabar bile jalan raya bertukar menjadi jalan tanah merah.. agak malas juga la nak membasuh, susah2 aku hantar car wash jer... huk3.. bila sampai rumah, trus tido kepenatan..

konsert HOt Fm

At » Sunday, December 13, 2009 // 8 Comments »
























































konsert HotFm nite jam di muar johor.. aku lah salah seorang pengunjung yang bersesak2 di hadapan pentas kerana nk shoot muke artis menggunakan dslr.. ramai jgak lah photographer yang sebaya aku.. wah, ade peningkatan yang besar pada mereka.. peluang merakam muke artis memang best.. agak berpuas hati bile dapat shoot menggunakan dslr.. so, Kami tunggu konsert hotFM tahun depan lg.. hehehe. ( ayat Baku yang aku gunakan ini sangat berbeza drpada entry lama, kepala agak sengal skit).. hahaha

3D motion picture

At » Sunday, December 06, 2009 // 2 Comments »





apelah korang ni, x rety serius

akak singa yang rock beb

3D motion picture.. cian pengantin tu.

salam.. tahniah kepada member aku yang telah berkahwin. semoga berkekalan ke anak cucu cicit.. x sangka plak dia dah kahwin.
mungkin jodoh dah sampai.. alangkah beruntung jikalau jodoh datang dengan cepat.. hehehe.. minggu yang sangat busy. hari jadiku dijadikan sebagai acara menangkap gambar pengantin.. kirenye tumpang sekaki lah time nk potong kek.. hahaha.. x gune btol aku ek.. :).

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

There was an error in this gadget

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

CLICK FOR MORE INFO

MOOD

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket