My Writings. My Thoughts.

Task yang tidak adil daripada Centre for Humanities and Communication Studies

On » Saturday, August 15, 2009 //
مَسَاءَ الخَيْر
كَيْفَ حَالُكُمْ؟

salam pendahuluan dari aku.. sem ni belajar bahasa arab. salah satu subjek wajib walaupun aku budak engineering. xsalah belajar bahasa walaupun ape yang kite belajar tu kekadang tidak digunakan. member2 yang ambil bahasa sepanyol, jepun, cine lagi lar ramai. berderet2 berbaris kat kaunter fakulti bahasa untuk 'register' nama.
sem ni kene buat task utk bahasa arab. buat lakonan spontan di atas pentas beserta subtitile.. huh, pembahagian task yang berat sebelah. baik aku wat acara memasak ataupun memcipta roket. memang x adil langsung. kenapa pengurusan fakulti bahasa x menyemak/kaji task yang diberikan. lecturer bahasa plak skema, ikut task 100%. group aku lar yg kene wat lakonan sebabkan kump aku ramai. tp, kalau pembahagian markah tu lebih senang pada lakonan, itu aku setuju.. di harap unit MPP bahagian akademik mengambil berat masalah ketidakadilan dalam pembahagian task pada sem ni. terpaksalah kitaorg mencari video or lakonan arabic dlm youtube untuk dikaji. salam..







2 Response to "Task yang tidak adil daripada Centre for Humanities and Communication Studies"

[+]yAyA[+] Says:

salam. well. kite kat uitm. amek arab gak. kne bwat movie arab. niy sem yg kedue kne bwat. kdg2 smpai pagi x tido. editing pnye pasal. mmg agak susa. tp kte ley knal bahase org kan. keep d spirit hugh. jgn mudah ptus ase keyh.

nuo vic Says:

oo.. kitaorg kene wat skesa live mase minggu bahase.. so, itu yang payah skit.. klu masukkan dlm video, senang lar nk buat.. sabar je lah. thanx bg kate2 nasihat.;)

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

There was an error in this gadget

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

CLICK FOR MORE INFO

MOOD

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket