My Writings. My Thoughts.

event titas.. untuk titas cre4w

On » Saturday, March 28, 2009 //





First task dari lect dr. hussein.. aku xpaham langsung dia nyer plan.. member aku pon same jek dgn aku..semua x paham sgt.. nk pg tanyer balik, segan sebab ... hehehehe..
lagi sebulan untuk event titas crew aku rase makin berdebar.. sbb aku kene handle untuk group aku sebagai secetary kepada mohd ali here.. sbb ape aku panggil ali here, sbb time dia tepon jek mesti dia ckp name dia.
"salam, anuar... ali here. bla..bla..bla"..
aku trus panggil dia ali here.. budak somalia yang begitu tinggi mcm pintu umah aku ..itulah ceritenye..
meeting antara leader & secetary group dgn dr hussein.. huish, yang aku paham hanyalah beberape pekara pekara je.. itupon nasib baik aku tulis time dr hussein ckp.. meeting ditamatkan dengan acara makan mee hoon goreng..
lagi beberape minggu utk event titas, aku kene plak design banner n baju.. alahai.. last2 minit nk bgtau suruh design baju.. simple n smart.. banner aku dah ok, last2 minit hilang plak sbb pendrive aku rosak terbakar.. icc... jenama kings**n x bagus betul.. jgn beli yg nie..
so, aku bg design baju plak.. ntah ape2 lah dak2 nie suruh tukar design.. time nk order baju plak aku xade, so bab order nie org lain..



time baju dpt, huh.. first word aku ckp, " buruk betul colour n design belakang nie " huish, agaknyer lah salah sape.. sepatotnyer memang smart n lawa.. dah lar bayar mahal.. lantak lar..
baik aku pikir untuk acara group aku.. ntah tetibe jek aku teringat kat acara yang aku pernah join time darjah 3.. acara mewarna n melukis.. huhuh.. idea dah ada tp progress kerja xde lagi. so, perbincangan dengan ahli kumpulan berjalan agak lembab mcm siput..
tension btol sbb xde tindakan langsung..
time last2 minit nk event barulah sibuk.. aku lak yg makin busy arrangekan tugas.. pastu bilik n katil aku jadik mangse kekecohan n keberantakkan.. abish kertas2 n plastik2 bersepah.. nasib baik roomate ade x kisah.
so, pe yg pening.. kerjasame... hahaha.. itu kesengalan group aku punye treadmark.. bukan wonderpet


time event titas, terlewat plak 30 minit sebab biaselah member2 aku.. padahal dalam tentatif program pukul 4.30, so ramai dak2 kecil dah tunggu untuk acara tersebut.. huh, so kelam kabut lah n handle sbb time tu aku dlm mood bengang.. hahaha..
sbbnyer ahli group aku yang wat x tau.. nasib baik ade 3-4 org yang tlg handle acara aku.. xderlah serabut kepala aku sbb kepala aku memang dh serabut..




acara mewarna & melukis start lambat.. sory lah kepada ibubapa kanak2 tersebut.. hehehehe..
so, pasal hadiah plak, x sangke ade perubahan.. kene bagi untuk 50 peserta kanak2.. fuh.. mengikut perkiraan, agaknyer bajet mesti x cukup.. so hasnul & da geng yang handle.. beli gula2 & jelly jer.. hahaha.. agak2 nampak menarik..

so, aku concentrade pada acara tersebut.. meriah gler sbb aku x sangke ramai yang datang.. tp, bajet pulak kene tambah sebab hadiah.. huh..
so.. ape yang penting.. kerjasame.. hahaha
time nk carik pemenang, memang susah sebab lukisan lawa n menarik..mewarna pon dah macam dak2 sekolah menengah.. macam2 colour.. last2 dapat jgak pemenang.. so, kepada pemenang.. tahniah sebab berjaya abishkan duit bajet group aku, xdelah...




so, acara aku tamat.. malam pulak ade forum perdana anjuran UTHM.. aku tunggu jek .. makan mewah sebab makan dlm dulang.. nak tambah pon x larat..
mlm tu agak kepenatan sebab rasenye kepuasan dlm hati..
pasni tinggal nk hantar report event pada lect.. satu lagi azab x lepas..

No Response to "event titas.. untuk titas cre4w"

My videos. Featured videos.

Networkedblogs

MY style 2010

MY style 2010

My photos. Now you know me.

There was an error in this gadget

Time

Browse Flickr

My lifestream. Stay updated with me.

my twEETer

CLICK FOR MORE INFO

MOOD

My favblog. Feeds from them.

    I am the

    Photobucket